2.10.09

komik...

havalanındayız... kardeşimin arkadaşlarının muhabbetini yakalamakta gerçekten zorluk çekiyorum. birbiri ardına espriler patlıyordu... biri de şuydu.. ben bu kadar geyiğini uzun zamandır görmemiştim...
adının sam olduğunu düşün... email adresini nasıl verirsin?
samethotmailnoktakom... peki samet kim?
kapiş?:)))

3 yorum:

hatisss dedi ki...

biz de miniş ve minişin üniversiteye yeni başlayan :) bizden bikaç yüz nesil küçük kardeşi ile tatile gittik..ilk bi kaç gün yeni jargona alışmakta güçlük çektik..fekat tatilden dönüş yolunda hepimiz 20 yaşındakiler gibi konuşuyoduk..felan yani :PpP

Unknown dedi ki...

kızım deli bunlar yaa..o güzelce tayfası akıllara zarar. yani stres falan atmak istiyosan 10 dakka takıl yeter. ama sanırsam biz de o yaşlarda öyleydik.tolga ve kuntay'ın geyiklerini hatırladım da.annemler bile dinleyip gülerlerdi :)

Bilge dedi ki...

Hatice, yaaa ben de onlarla bir tatil yapmak isterdim... jargon inanılmaz. bir de durmuyorlar. yetişemiyorum ki.. ben daha bir öncekinde kalmışım, onlar koşuyor. sonra da sana gülüyorlar.. allahım yaa..

pınarcığım, ne diyeyim ki... süperler. ama evet bir an düşündüm de onlar da az değildi. tam geyiklerdi hatırlıyo musun? bir de bir avukat çocuk vardı bir mandal olayı vardı da bitmiyordu... neydi ki acaba?:))