9.10.09

Romantik çiftler çekirdek çitler...

Edirne'ye düştü yine yolum. bir dostu ziyaret edip döndüm apar topar... zaten üniversitemi de orda okumuştum. çok severim orayı... uzun uzun edirneyi yazacağım. şimdi çok işler var toparlıcam. bu arada da sizi tipik bir edirneli karı kocanın boş vakitlerini geçirme tarzını "derinlemesine" yansıtan bir fotoğrafla başbaşa bırakıyorum... Yer Saraçlar Çarşısı... çekirdek çitleyin, çitleyelim:))

4 yorum:

SELEN dedi ki...

Ah cnaım ya Edirne'yi bu kadar çok özlemişken bu fotğraf iyi geldi bünyeme....Edirne'm güzeldir, çekirdeği üretiriz de yeriz de:::))))

Bilge dedi ki...

yaaa selenim... ne güzeldi edirne... hava da bi güzeldi. malum dostu görüp döndük... ama bayağı değişmiş her tarafa bi fıskiye koymuşsunuz yaa.. bu da ne? alem edirne valla.. yine de bayılıyorum oraya..

SELEN dedi ki...

Ya işte her Edirne'linin dediği gibi Edirne'nin bir tek denizi yok be canım...EEee bu da Edirne'nin pek çok yerinde havuzlar, fıskiyeler olarak karşımıza çıkmakta::)).....

Bilge dedi ki...

havuz, fıskiye... sonra papatya masalar ve etrafında plastik sandalyeler... özledim valla edirnenin sosyal yaşamını.. gerçi bayağı keyfini çıkardım bu gittiğimde. en azından meriçte bir güzel içtim... osmanlı koltuğunda manzarayı izledim. falan filan:)