4.9.09

Bir lokantadan daha alkole elveda.. yakında alkolü de bulamıcaz...


Ramazandan önceydi... Hep yazacaktım ama araya bi şeyler girdi... Neyse yerimiz, Beykozda bir lokanta var. aslında belediyeye ait.. ama alkol mevcuttur.
adı "Beltaş balık lokantası"... beykoz sahilden ilerliyorsunuz, gidin gidin...çubuklu hayal'i geçin; surları geçin; geçin de geçin... solda kalıyor. böyle sahile sıfır bir yer... bir de böyle güzel manzaraya zor rastlanır... en son bir yıl olmuştu gideli. arkadaşım dedi ki hadi balık yiyelim... dedim gel beltaşa gidelim. orada alkol yoktur. yoo, vardı. böyle balıklar ayağının altında geziniyor. muhteşem manzara, açık hava... "valla yoktur gitmeyelim"... "yok bi bakalım"..

daha arabayı park ediyoruz. yanımızda otopark görevlisi. "açıksınız değil mi?"... otoparkçının ilk sözü şu oldu: "açığız ama artık alkol yok"... yani tipimiz mi kronik alkolik gibi gösteriyor anlamamıştım valla... "peki ne zamandır yok?"..."15 gün oldu"...

ne yapalım, artık girmiştik, bi de alkol yok diye çıkılmaz ki. ne bileyim çıkamadık işte. gittik oturduk. mezeler, salata, çupra... yedik de yedik. manzaraya da doyduk... ama işte olmuyor. balık beyaz şarapsız, rakısız olmuyor, olmuyor, olmuyor. gül gibi lokantayı da kendilerine benzettiler işte... gitmem bi daha da... alırım balığımı rakımı evde kurulurum fondu müzeyyen abla..:))

yine de gitmek istiyorsanız, adresi verebilirim.. .manzarası da yukardadır, alkol yerine alın da doyun durun artık:))

4 yorum:

resimler dedi ki...

ortaköy de köprünün bacaklarında önleyici hizmetler büro amirliğinin üstünde yeni açıldı sayılır fiyatlar çok uygun alkol de va r süper bi yer emniyete ayit (: http://www.iem.gov.tr/sosyal_tesisler/

Bilge dedi ki...

Aaaa... ama şimdi oraya emniyette çalışmayanlar da girebiliyor mu? ben gitsem girebilir miyim yani? baktım sitesine muhteşem bi yermiş yaa... telefonunu da kimse açmıyo. bayıldım valla buraya..

resimler dedi ki...

tabi sivillerde gelio askeriye gibi değil daha çok sivil var az önce ordan geldim iftar yaptık köprunun ışıkları altında ramazan bitmeden git bence ramzanda alkol yok ama sölim :)

Bilge dedi ki...

yok zaten ramazanda alkolu ne yapcam ki... olmaz. ayıp:)
tamam o zaman ... ben ayarlayayım da işyeriyle orda bi iftar yapalım biz de... çok teşekkürler...