12.5.09

Viva Cuba! Viva revolucion!





Herkese Merhabaaaaaa...
Ya da hola diyerek havamı atmaya başlasam mı::)))
Bu gece geri döndüm Küba'dan ve döndüğüm gibi de bir şeyler karalamak istedim. var ya orada tek özlediğim (aile sevdiklerim dışında) bloğumdu... valla bende de bağımlılık yapmış anladım!
Ama orada internet yoktu o yüzden hiç giremedim. gerçekten yoktu. sadece bir iki yerde var o da benim bulunduğum yer değildi. zaten yarım saati 4 dolar ve inanılmaz yavaşmış. bir de kullandıkları internet değil "intranet"... tam olarak bilmiyorum farkını da zaten..

neyse, gece çok geç. yazacak çok çok çok şey, gösterecek çok çok çok fotoğraf var. arkadaşlar tam 725 fotoğraf çekmişim. onların hepsini flickr'a yükleyeceğim. Birkaçını buraya koyuyorum şimdilik...

Ama gitmeden önce şunu söyleyeyim. Küba gerçekten muhteşem bir ülke. insanları mutlu, çocukları eğlenceli, sabahtan akşama kadar rom içip dans eden bir halk işte. tabii ki her sistem gibi kübanın da çözmesi gereken birçok sorun var. ama giderek çirkinleşen bir dünyaya baktığımda küba bana o kadar duru, temiz, güzel ve arınmış geldi ki... belki de hiçbir şeyden haberi olmamaktır bunun anahtarı bilmiyorum. neyse, geç oldu. ama daha yazacak çok şey var. 

mojito, havana, puro, gene gelecek ben::)) 

öpüldünüzzzzzzz...

4 yorum:

Çiğ/Dem dedi ki...

Hoş geldin canımın içiiii.....
Dinleyeceğim ne güzel şeyler vardır kim bilir?
Hadi gelllllll artık!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

It looks wonderful.
You are a very good photographer!!!
I hope to see more pictures here soon :-)

/ Thomas

murat dedi ki...

hoşgeldinnn...

Bilge dedi ki...

Hoşbulduk canım muratım ve çiğdemim...

Thank you Thomas... I am not a great photographer like you but trying to do my best:)) i need more lessons...