9.4.09

Canlı yayındayız...

Herkese yeni bir günden günaydın. Dün kendimi 11'de yatağa atınca sabah rahat uyanabildim... Güzel bir kahve ve kahvaltı... Ardından ofis... Haberler, günlük koşturmaca... Bizim yazı işlerine kameralar yerleştirildi. Canlı yayın yapacak az sonra bir televizyon kanalı. Heyecan oldu bir anda... Ben çıkmıyorum; çünkü yazı işleri toplantısında ben yokum. Ama arkadaki panoların üzerinden belki kafamı uzatırım görürsünüz:))

8 yorum:

Duru dedi ki...

hehe:) arkadan 1- 2 defa geç sora sabit bi yerde ekrana bakarak telefonla konuş tam kapatırken de el salla :p

Bilge dedi ki...

Bitti bile:)) arkadaki panonun üzerinden uzanmaya çalıştım ama yetişemedim...

Allahım yine ünlü olma şansını yitirdim. oysa ki ayağıma kadar gelmişlerdi.:)

Duru dedi ki...

eheheh sen bizim gönlümüzün ünlüsüsün:)
özel bir şirkette çalışıyorum blog adresini arkadaşıma göndermiştim az önce yemekten döndüm bi baktım senin yeni yazılarını okuyo bide bana gel gel yeni yazılar var diyor... :)

Bilge dedi ki...

Gerçekten mi? Eee sevmiş mi bari? Hoşgelmiş Bilge'nin dünyasına:)) seviyorum böyle yorumları. Valla yazdıkça yazasım geliyor. Zaten çok konuşmaktan sesim kısıldı verdim kendimi bloğuma!

Duru dedi ki...

geçmiş olsun canım..
sevmez mii ayıpsın bnden çok giriyor:)şimdi bu yorumumu görüp kızar da bana:)

Bilge dedi ki...

gördü mü kızdı mı?;)) söyle o zaman o da yazsın bi şeyler... ortaya çıksın bakalım:))

berk dedi ki...

Merhaba Bilge..
yok kızmadım...:)
normalde blog,haber...vs.şeylere yorum yapmam çünkü takip edemiyorum ama ama bu yorum içimden geldi=)Ben panoramalarını takip ediyorum çok hoşuma gidiyor tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim....sevgiyle kal..

Berk...

Bilge dedi ki...

Selam Berk... hoşgeldin:)) çok sevindim yazdığına... buraya yorum yazmadan takip edenler olduğunu biliyorum. en azından anketlere bakılırsa 90 kişim var:)
panorama son iki haftadır çok yorgun olduğum için kaldı. bakma bayağı vakit alıyor aslında. ama iyi malzeme birikti. haftaya cuma bomba gibi geliyor..:)