15.4.09

Günün sorusu: eski sevgiliyle arkadaş kalınır mı?

gözyaşları içinde sevgilisinden ayrılan bir arkadaşımdan aldığım ayrılık telefonunun ardından aklımdan geçenler! sizce gerçekten kalınır mı? Seçenekleri sunuyorum, buyrun tartışalım:

a- "evet kalınır..." yeni sevgilinden bahsedip onunkileri dinlersin. çok anlayışlısın ya... ama asıl içinde olan bir gün 'en muhteşem sendin' deyip sana dönmesini beklersin". sonuç: kendini kandırma...

b- "evet kalınır..." gönlüm geniştir. herkesi alır zenginleşirim, ala ala iyice genişledim. niye onu da katmayayım ki? arada mesajlaşır yenisini kıskandırırım (tabii varsa:)

c- "hayır kalınmaz..." yenisi kıskanır, daha yeni buldum niye eskisi yüzünden kaybedeyim ki?

d- "hayır kalınmaz.." gömleği çıkar atarım yenisini giyerim... goodbye my love goodbye... üstüme bir bardak da su içsin!

(ne diyeyim ben bu aşık kıza)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

"how i met your mother" isimli dizide Robin ve Ted arkadaş kalabildiler,(ama ne badireler atlatarak) ben sinem ile arkadaşmış gibi davranabildim ama uzun süre değil..
Bence insanların hep başarmak istediği ama gerçekleşemeyecek bir ütopya bu.

Selen dedi ki...

Bu arkadaş kalalım fikri herkesin kafasında bence de var ama imkansız diye düşünüyorum ben..Yani biten bittiği yerde kalır,yola devam ...

Bilge dedi ki...

Tunç diye bir arkadaşım var tangodan.. canım benim buraya yazamamış mail atmış. ben de onun yorumunu kopyalayıp yapıştırmak görevini üstlendim:

"Bilgecim , blogunda ki soruna istinaden ;

Kalın(a)maz... herşey o dönemde kendi süreçinde öyle keyifliydi ki ... ama o süreçte.
Belki de doğru soru, arkadaş kalınmasına her iki taraf da neden ihtiyaç duyar ki , neden ister bunu?
Selene katılıyorum, yola devam...her şey zamanında güzel..."

Çiğ/Dem dedi ki...

Canım dostum,
Sen bilirsin benim Onuru 4 yıl aynı evi paylaştığım sevgili....Ayrılık hikayesini anlatmama gerek yok,yakın şahidisin...Yolda gördüm ilk kez ayrıldıktan sonra..gülümseyerek Ona doğru yaklaştım:"manyak" dedi ve hızla uzaklaştı yanımdan hahaaaaa....Manyak dedi abiii,var mı daha sığı,daha çocukçası:)
Neymiş:Sen istesen de erkek egosu gereği kalamıyormuş-kalmıyormuş...
Eeee napar ben ve benim gibiler o halde,s..den aşağı kasımpaşa der,yola devam ederiz;)

Çiğ/Dem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Deep Session dedi ki...

Ne demişler EX'den NEXT olmaz =)

Bilge dedi ki...

Çiğdem inanamıyorum.. Sadece "manyak" dedi öyle mi??? insan karşısında aynasını görürmüş biliyorsun değil mi:)) kendini nasıl hissediyorsa onu görür konuştuğu kişide de... tebrik ediyorum kendisini...
yine de bir umut diyorum ama sanırım gerçekten olmayacak.:))