14.4.09

İçimden bi şey gelmiyor bugün!!!


Bugün içimden binlerce şey yazmak, öfkelenmek, haykırmak geliyor... ya da hiçbir şey karalamamak... yani keyifli bir şeyler yazmak hiç gelmiyor anlayacağınız... yani bindiğimiz trenin nereye gittiğinin belli olmadığı bir günde dışardaki güneşin ne kadar güzel olduğundan, çiçeklerin tomurcuklanmasının müjdesinden, evime kuracağım güzel dolabımdan, güzel bir bahar sabahından mı söz edeyim? yoksa daha ay başında ayın 30'unu getirememe korkumdan mı, kimi zaman kimsenin beni anlamadığını hissetmemden mi, yoksa fotoğrafı daha açıp da baktığımda bu bahar güneşinde kızların ellerinden tutan büyük ellerin sahiplerinin küçük kare bir odada sıkışmış olmalarından mı? şu güzel baharın bile keyfini çıkarttırmıyorlar ya!!!!

belki akşama kadar düzelirim, ama şu anda içimden hiçbir şey gelmiyor gerçekten!!! ya da çok şey söylemek... !!!

(keşke dünya yukarıdaki deniz gibi durgun, temiz ve keyfini çıkartmamızı bekleyecek kadar güzel olsaydı)...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

öyle olsaydı inan bana öyle olmasını istemezdik bu kez denizin ;)

Adsız dedi ki...

Ne zaman gitti tren,
Bir ben kaldım bir de gölgem,
Saatim mi geri kalmış bilmem
Ne zaman gitti tren.(kesmeşeker)(8)
:)

Deep Session dedi ki...

çok güzel şarkıdır kesmeşekerin =)

Bilge dedi ki...

bilmem istemez miydik gerçekten dersin? yani dalgalarla boğuşmak daha mı güzel dersin? bilmiyorum... ben öyle dümdüz bir denizin yamacında oturmayı dalgalardan kaçmaya yeğlerim sanırım...

ne güzel dizeler... o zaman ben de derim ki "bakakalırım giden geminin ardından. atamam kendimi denize dünya güzel"...:))

Çiğ/Dem dedi ki...

Kaybolmak lazım can...Yitip gitmek...