6.4.09

İki güzel cd!!!


Bir haftadır yeter artık Guantanamo... Tamam gittik, süper iş çıkardık geldik ama o kadar.. ben sevmem "buldumcuk" gibi döndürüp döndürüp aynı şeylerden söz etmeyi. Ne demiş Mevlana, "dünle birlikte gitti düne ait ne varsa. Şimdi yeni şeyler söylemek gerek"... (yine de sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. buradayım:))

O zaman sözü müziğe getirelim. Yüksek Sadakat'ı yıllardır dinliyorum... Aklımın iplerini saldım en sevdiğim parçadır... Mesela şu sözler ne güzeldir değil mi?  

"Irmaklar denizlerde
Denizler sahillerde durdular
Arayanlar hiçbir yerde
İnananlar dualarda buldular
Kimbilir sen
Benim halimde
Sakinliğimde
Ne buldun?"...

Ben seviyorum Türkçe rock gruplarını. kimileri gerçekten çok iyi. Yüksek Sadakat muhteşem solistlerini değiştirdi. Niye bilmiyorum, var mı bilen? Ben aşıktım eskisinin sesine. İçim acıyordu o söylerken. Yine de aldım yeni albümlerini... Ve çok begendim. Hele 5 numaralı şarkıları, "babamın evinde" muhteşem...

Bu haftasonu da hızımı alamadım gittim bir de Duman aldım. Kimi zaman bana fazla tiki ve kendilerini "cool" ve farklı göstermek için yırtınıyor gibi görünüyorlar. Ama müziklerine kimse laf edemez bence... Son albümleri "duman 1" ve "duman 2" diye iki tane.. ben birinciyi aldım. En çok da 3 numaralı "sor bana pişman mıyım"ı sevdim. ikinci albümlerini önümüzdeki ay alabilirim. 
ben öyle internetten falan indirenlerden değilim türkçe cd'leri. parasını verip alıyorum. yani bi yemeğe 15 milyon verip de bir albüme vermemezlik edemem. yazık, emek var, günlerce uykusuzluk var. kolay mı... bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. siz de ayırın alın. yazık adamlara. onlar olmasa sabahtan akşama kadar abuk subuk müzikler dinleyeceğiz gibi geliyor... kulağımızın pası gitsin azıcık!!!

5 yorum:

Deep Session dedi ki...

Yüksek sadakat benimde gönlümde önemli yeri olan bir gruptur "aklımın iplerini saldım" adlı şarkısı türkçe rock tadında en leziz en muhteşem şarkılardan biridir, götürür harikadır, sürükler..

Grubun solist değişimine gelince; yenisinin bir çok artıların bahsediyorlar çokca ama gidenin neyi eksilttiğinden bahseden yok :). Tüm bu değişimlere rağmen grubun yerine artık tam oturduğundan bahsediyor kimiside performansı kaybettiğinden bakalım heyecanla bekliyoruz köşede :)

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

KARAGÜNEŞ i dinlediniz mi?

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

KARA GÜNEŞ ,albümlerini ücretsiz link vererek herkese gönderiyor :)

Şebnem FERAH hayranıyım ben de !

Unknown dedi ki...

no comment :)

Bilge dedi ki...

Deep... eskisi gerçekten muhteşemdi.. adamın bir "pervane" diyişi vradır ki benim tüylerim diken dikendir mütemadiyen... aslnıda hiç canlı dinlemedim yüksek sadakati.. bakayım da varsa gideyim..

turizm,şu anda kulaklığımda kara güneş'in internet sitesinde şarkıları çalıyor. çok iyi ya... "gidince söner mi sandın, sönmez..." ne kadar güzel... canlı müzik gibisi yok değil mi?

faruk, sen uzak mısın bizim has kültürümüzün bağrından kopan rock müziğe bakayım?:)