30.4.09

bugün...

Bugün oysa ki çok mutlu başlamıştım güne... Keyifli bir telefon, ardından kahve kahvaltı ve vapur keyfiyle... Hava güzeldi, ve akşam tango vardı. Ama bir sürü şey oldu.. keyfim toptan kaçtı..

Sonra çok eskiden çok çok iyi dostum olan birinin sürekli haberlerimi çalıp arkamdan attıklarımı topladığını fark ettim. Bir kez daha benim bir işimin üzerinden nemalanmak istediğini öğrendim...

Tüm bunları yaşadığım anda koridorda hiç görmek istemediğim birini gördüm... Uzak kalmak istediğimiz kişilerin hiç beklemediğimiz anlarda gözümüzün önüne çıktığı zaman dimdik durmamız gerektiğini öğrendim (aslında hiç de dik duracak halimiz yokken bile)...

Böyle gidiyor işte gün... Bitsin artık üzüntüler...

3 yorum:

Mine Yaman dedi ki...

Bu dimdik durma hadisesi çok canımı sıkıyor.. Ne olur bizde yıkılsak!
Varsın karşımızdaki görsün yıkıldığımızı, bu ne yaaa, hayat değil, ayakta kalma mücadelesi...

Boşver Bilge'cim hiç takma sen, gerçi ben bir gün gecikmeli yorum yazıyorum sen kendini çoktaaan toparlanmışsındır, ne de olsa dik durmak gerek, çaktırmamak, ama ben yine de diyim dedim.. hehe :)

Çiğ/Dem dedi ki...

Kurban olurum can ne oldu sana? Mine'nin dediği gibi geç kaldık sanırım seni üzen şeyleri dinlemek için:( Ama ben çok iyi tahmin edebiliyorum gerçi, ne oldugunu,koridorda kimi gördüğünü,kimin senn işlerinn üstüne yatmaya çalıştığını vsvsvsvs.....)
Toparlamak zorunda da değiliz arkadaşlar,biraz da dibe vurmak lazım,bunu da herkesin gözüne gözüne sokarak yapmak lazım,ben de zayıfım benim de omuza ihtiyacım var diye hıçkırmak lazım,"güçlü görünmek değil, güçlü olmak lazım!"

Bilge dedi ki...

Mine ne kadar haklısın ve ne güzel yazmışsın... hep dik ol, hep dik ol. yoruldum ben de yaaa.. hele insanlar seni hep güler yüzlü görmeye alışıksa sevmiyorlar seni asık olduğun günlerde. ama bugün çok daha iyiyim. gecikmeli falan değilsin. bir ay sonra da yazsan benim için değerli sözlerin. çok teşekkür ederim.

çiğdemim... ben diyorum zaten di mi sana arada omzunu gönder diye dinlemiyorsun.:)))