28.3.09

En güzel "mac"


Yaklaşık  8 ay önce tanıştım kendisiyle... Muhteşem görüntüsü, yumuşacık tuşları ve inanılmaz karizmasıyla bambaşka bir dünya açtı bana... Tamam daha abartmıyorum ama MacBook'umu dünyada hiçbir şeye değişmem. O bilgisayar değil "mac"; hamsinin balık olmaması sadece hamsi olması gibi bir şey (Karadenizde kimse balık demez ki hamsiye:))

Her gittiğim eyalette genelde bir Mac dükkanına girerim. Yenilikler var mı diye. Ama bana kalırsa en güzel Mac dükkanı New York'ta; hemen Central Park'ın yanında. Girişi muhteşem bir kere. İçeride de yüzlerce kişi aynı anda hem alışveriş yapıyor hem de aletleri karıştırıyor. Hatta içeride, photoshop'un son versiyonunun gösterisi bile vardı. Adamın ağzında mikrofon, oyun oynuyordu resimlerle... Bunların hiçbiri asla bir PC dükkanında göremezsiniz. Yok ki zaten bir "Microsoft Store" Mac kadar güzel... Belki Türkiye'de teknik servisi çok iyi değil ama olsun; şiddetle tavsiye edilir!

5 yorum:

Deep Session dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Deep Session dedi ki...

MAC pamuk gibi tuşlarından benzersiz tasarımınai mac os işletim sisteminin esnekliğine kadar harika denecek güzel bir cihazdır. "bilgisayar" değil! mac'dir =) Hızından performansına her bir köşesi aşktır.. Uyku modunda günlerce sizi beklebilir.. Zaman içinde sizin bir parçanız olur.. Ölmeden önce sahip olunası bir şeydir.

Bilge dedi ki...

Yaşa bee!!! Diline sağlık.. hayırdır bir mac şirketinde çalışmıyorsun değil mi:), seninki de mac book mu?

ne güzel tuşları var gerçekten... uyku moduna da hastayım. ekranı kapat beklesin öyle. Peşin aldığım için parasını ödeyeceğim diye içim dışıma çıktı ama değdi... Maaaşşşaalllaahhh!!!

Deep Session dedi ki...

Hayır kesinlikle mac şirketinde çalışmıyorum. Reklamdan öte bir mac kullancısıyım. Bendeki de Macbook'tu. Bende Tr'den aldım zamanında onun için çeşitli sıkıntılar çektim alana kadar bir ben bilirim...bir ben bilirim... Gecen hafta sonu veda ettik ama birbirimize kargocunun ardından(satmak zorunda kaldım). Bu arada bir bir çok rocker bile altyapıları çalarken bu beyaz melekleri kullanırlar film yapımcıları görsel efektcileri tasarımcılar. Değerini merakla zorla heyecanla alan bilir =))

Gidenbilir dedi ki...

gerçekten çok güzel bir Apple Store camlı asansör ve aşağıdaki o ödeme kuyruğu eğer birşey alınacaksa bekleme süresi değer mi değer :)