13.3.09

"Ne zaman yayınlanacak bu"...



Bugün ikinci kez söyleşi yaptılar benimle (ilki ATV'ydi:)).
Hep mikrofonu uzatan olarak ilk kez mikrofonun uzatılması ilginç bir duyguydu. İnsan ister istemez ilginç hallere bürünüveriyor. Kendini bir başka hissediyor. Büyük laflar etmek ve ardından "acaba bunlardan hangisi başlığa çıkar" diye planlar yapıyor. Bir de en sonunda şu soruyu sormak çok zevkliydi: "Acaba ne zaman yayınlanacak bu?"
Blog yazan gazeteciler üzerine bir araştırma yapan üniversitede öğretim görevlisi bir arkadaştı soruları soran. Bloglar, önemleri, gazetecilik, haber atlatma, kaynaklar, gelecek üzerine keyifli bir sohbetti. Sanırım bir kitapta yer alacak.

Yukarıdakiler söyleşiden masada geri kalanlar...

Ama fark ettim ki biraz daha fazla bilmem gerek blogları ve gelişimlerini.. okuyacak, aydınlatacağım. söz..:))

4 yorum:

perrino dedi ki...

Keyifli ve verimli bir söyleşiydi. Gelişmelerden haberdar ederim.Tekrar teşekkürler...

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

cidden benim de ilgimi çekti bu konu .. bir başka blog yazarı ÖZGÜR GÜRBÜZ arkadaşımızın da bloğu Tabibler odasından ödül almış...bu demektir ki bağımsız gazeteciliğin önü açılıyor (mu..?)!

Bilge dedi ki...

Evet bence kesinlikle açılıyor. Bağımsız ve özgün olabilmek herkese faydalıdır... Siteyi her gün daha fazla beslemek için ben de uğraşıyorum. Önemli olan kişisel, samimi ve haber içerikli notlarla beslemek ve beslenmek. özgür'ün sitesi de özenle hazırlanmış. Umudumdur, hepimiz daha iyi olalım.

Bilge dedi ki...

Perrino, evet bence de çok keyifliydi. Kişinin önemsenmesi ne güzel bir duyguymuş:))